sâmbătă, 12 decembrie 2009

pura fictiune...

cand iti vine sa musti dintr-o persoana...bea doua tequila si o portocala. cand iti vine sa pleci si sa trantesti usa...bea trei tequila si doua portocale. cand iti vine sa te urci pe pereti... nu mai bea si gandeste-te ca nu esti spiderwoman. cand iti vine sa plangi...bea orice si razi. cand iti vine sa-i spui unei mimoze ceva...musca-ti limba si schimba peisajul. cand ai o vanataie pe bratul drept...pune un prosop ud pe frunte. cand asculti muzica proasta...nu mai visa. cand nimic nu te mai inspira...inchide ochii si priveste. cand ai o zgarietura pe buza de jos...n-o mai musca atat ca o sa treaca. cand picioarele iti tremura...alearga. cand simti ca lesini...urla. cand visele mor...tu traieste. cand baloanele se sparg...uita de ele. cand rimelul ti se intinde pe obraji...iesi pe strada. cand noaptea te tine treaza...scrie pe frunze moarte. cand nu mai primesti flori...cumpara singura. cand incepe sa se invarta casa...e clar de la tequila.

17 comentarii:

Unknown spunea...

communication or media... ca asa scrie la tine in profil.. si vorbesti despre tequilla... stiu ca nu a fost singurul party din bucuresti dar cam toata media aseara a fost la petrecere la cable direct... si fix tequilla a fost subiectul...poate-am fost la 2m departare... trecand peste asta, tare fain iti gasesti cuvintele :)

Roxana spunea...

in aceasta fictiune pura, consumul de tequila este unul solitar, deci n-a implicat nici o adunare petrecareasca...trecand peste asta, multumesc pentru compliment.

Unknown spunea...

"consumul de tequilla" si "fictiune" sunt doua chestii care nu au ce cauta impreuna... le prefer separat (ce-i drept, mai mult pe prima) si in cantitati industriale. pe undeva prin adancuri, peram sa fi fost aseara...

Unknown spunea...

incerc de vreo jumatate de ora sa gasesc ceva detalii despre dementa. google e mut, blogul te ascunde foarte bine, pagina personala a unei domnisoare de pe yahoo ma impiedica sa gasesc macar o poza... poate pare ciudat dar... a little help? :)

Roxana spunea...

imi place misterul si ascunsul dupa un voal construit din cuvinte.oricum e deja prea mult ca am pus pe blog o poza cu mine.

Unknown spunea...

esti un om frumos si e pacat ca te ascunzi in lumea ta... dar presupun ca trebuie sa iti respect decizia

Roxana spunea...

multumesc.

jolie spunea...

vad ca m-ai inlocuit la capitolul fan-comentarii...tre' sa recuperez.

jolie spunea...

ps: mai lasa tequila aia...dauneaza grav inimii.

Unknown spunea...

:))) vrei sa tac eu pentru un timp? ca altfel n-ai sanse :P

Roxana spunea...

@jolie
sunt intelegatoare. in viata deseori ti se schimba prioritatile.:)
@vladimir
amuzant.:)

Unknown spunea...

mie mi se pare chiar trist... ar trebui sa spuna ceva despre mine faptul ca pot sa raspund in maxim 5 minute la orice apare aici :P

Roxana spunea...

@vladimir
pai spune...ca esti prompt, rapid :-P...

Unknown spunea...

sau ca stau non stop cu ochii in monitor si n-am viata :)))))))

Roxana spunea...

viata ai sigur, poate iti lipseste un pic de activitate sociala...dar viata ai cu siguranta...sau esti la munca si nu prea ai ce face (asta e cazul meu, cu siguranta)...

Unknown spunea...

:) glumeam mai sus... desi acum chiar sunt la munca si chiar n-am ce face

jolie spunea...

asa se explica multe.