luni, 31 ianuarie 2011

new adventure, new player, new number...

timpul trece si nu e niciodata in favoarea noastra. acestea fiind stabilite sa povestesc ce mi s-a intamplat in vis..
era acum trei ani. intr-un oras indepartat. un lant stralucea in intuneric. doua fete paseaua pe gheata subtire. o casca ascundea un par roscat. o crosa lovea pucul si-l trimitea direct in poarta. pe tricoul o alaturare de cifre formau un numar ce simbolizeaza perfectiunea.
ieri, intr-un oras mai putin indeparatat. acelasi lant primea stadii (ca nu zic studii) de lumina. cineva afirma ca era lustruit. doua fete se fereau de gheata groasa. o casca slovaca acopera mai putin par. o crosa lovea un puc si-l trimitea din nou in poarta. pe tricou doar o cifra mai ramasese din perfectiune.
cam scurt visul, dar cam aceasta e actiunea trecuta si actuala. in rest sunt detalii adunate in cuvinte. gazela pe gheata dusa pe munte in caruta maro cu perdele verzi, chipsuri neimpartite, emotii de zapada, ganduri ascunse, asteptari de detectivi, cer senin fara luna, care probabil se ascundea printre munti si care asculta la radio melodii de inima de gheata, ironii tricolore, contracte inca nesemnate, magie din cea mai buna si tanarul gheorghe care inteapa aerul cu nasul, cupe de vin, calatorii imaginare, pisici suparate ca nu au zgariat cuvinte prin timpane. are vreun sens? nu se termina in nici un fel. povestea continua...

Niciun comentariu: